Setan Mabuk

Versi: Reny Farida

[SETAN-SETAN GENTAYANGAN, NGAJAK EDAN]
[HE…, WONG SING DUWE IMAN]
[JANJI LAKNAT NGAJAK-AJAK, NGRUSAK JAGAD]
[HE…, WONG SING DUWE KIBLAT]

ONO ROSO, SING ONO RASANE
ONO ROGO, SING ONO RAGANE
ONO SUWORO, SING ONO RUPANE
ONO SUWORO, SING ONO RUPANE
HA…A…A…., HA…A…A….
HA…A…A…., HA…A…A….
HE IYE….

reff :
MABUK-MABUKAN, ONO RING NDALAN
GUYON-GUYONAN, AMBI SAK KONCOAN
PIKIRANE ILANG, GEMUYU DEWEKAN
WIS KELEBON SETAN, ONO RING NDALAN

[SETAN-SETAN GENTAYANGAN, NGAJAK EDAN]
[HE…, WONG SING DUWE IMAN]
[JANJI LAKNAT NGAJAK-AJAK, NGRUSAK JAGAD]
[HE…, WONG SING DUWE KIBLAT]

ONO ROSO, SING ONO RASANE
ONO ROGO, SING ONO RAGANE
ONO SUWORO, SING ONO RUPANE
ONO SUWORO, SING ONO RUPANE
HA…A…A…., HA…A…A….
HA…A…A…., HA…A…A….
HE IYE….

reff :
MABUK-MABUKAN, ONO RING NDALAN
GUYON-GUYONAN, AMBI SAK KONCOAN
PIKIRANE ILANG, GEMUYU DEWEKAN
WIS KELEBON SETAN, ONO RING NDALAN

RAME-RAME, NONG PRAPATAN
ENDHAS MUMET, KELEBON OMBEAN
KOYO NGAMBANG, NORING AWANG-AWANG
DASARE KOYO, KOYO WONG EDAN

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *