Ojo Maning Maning

Versi: Reny Farida

Bengi sintru lan wis dalu,
Tapi awak, gok sing gelem turu
Nyang latar, isun mangu-mangu
Ngarep riko, wis pirang minggu

Hang sun angen, nono seliwere
Aduh eman, sun katon lambene
Teratapan, isun nganti-nganti
Mulo kangen, wis setengah mati

reff :
Ono etok, yo ono semat
Jangan terong, sambele ranti
Kepetok kari nikmat
Koyo bolong, rasane ati

reff :
Dipaidu, kelendi maning
Mulo welas, wis kelendi maning
Duh eman, ojo maning-maning
Emong isun, riko tinggal maning

reff :
Ono etok, yo ono semat
Jangan terong, sambele ranti
Kepetok kari nikmat
Koyo bolong, rasane ati

Dipaidu, kelendi maning
Mulo welas, wis kelendi maning
Duh eman, ojo maning-maning
Emong isun, riko tinggal maning

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *