Lirak Lirik

Versi: Reny Farida

Lirak-lirik ono paran,
Mendelik kari temenan
Gok kari sing duwe sungkan,
Koyo kang wis tau kenal

Munyak-munyik cekikikan,
Disawang koyo garangan
Gok riko kurang gawean,
Demen nggredo lare prawan

reff :
Riko wong lanang ojo gemampang,
Sun ojo dianggep wong murahan
Kadhung mulo pingin kenalan,
Yo sun, jaluk, riko kang sopan
Ojo pati ugal-ugalan

Lirak-lirik ono paran,
Mendelik kari temenan
Gok kari sing duwe sungkan,
Koyo kang wis tau kenal

Munyak-munyik cekikikan,
Disawang koyo garangan
Gok riko kurang gawean,
Demen nggredo lare prawan

reff :
Riko wong lanang ojo gemampang,
Sun ojo dianggep wong murahan
Kadhung mulo pingin kenalan,
Yo sun, jaluk riko kang sopan
Ojo pati ugal-ugalan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *