Mungkir

Versi: Reny Farida

Sun dampingi, raino lan bengi
Koyo kembang, riko sun sirami
Makne mekar, asri noring ati
Tapi paran…

Aduh eman, kok dadi gedigi
Tego riko, gawe ngersulane ati
Semayane bareng selawase
Ring nyatane, mungkir nong janjine

Sing kuat, sun ngerasakeno
Sing kuat, ulihe sun nompo
Wujud welas, hang riko lungno
Mung gawe angen isun musno

Nelongso, kari nelongso
Lelakon iki, keliwat loro

reff :
Aduh eman, kok dadi gedigi
Tego riko, gawe ngersulane ati
Semayane bareng selawase
Ring nyatane, mungkir nong janjine

Sing kuat, sun ngerasakeno
Sing kuat, ulihe sun nompo
Wujud welas, hang riko lungno
Mung gawe angen isun musno

Nelongso, kari nelongso
Lelakon iki, keliwat loro
Nelongso, kari nelongso
Lelakon iki, keliwat loro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *