Hing Ngerti

Versi: Javas SM

Durung lilo rasane ati,
Emong mandeg angen sun mikiri
Welas hang lawas ring njero ati,
Ilang dadi tatune ati

Ilang temenan kembange ati,
Nono liyane hang biso ngganti
Dung saiki riko, wis ambi wong liyo
Roso hang ono, hing biso nerimo

reff :
Isun welas nong riko,
Apuwo riko sing keroso
Nyoto riko tego, kari mentolo
Isun koyo kali, banyune hing ono

Sepine kari gedigi,
Yoro, kroso kari nyethuti
Nawi liyo dino, riko sadari
Gage riko mrene, sun enteni

Ilang temenan kembange ati,
Nono liyane hang biso ngganti
Dung saiki riko, wis ambi wong liyo
Roso hang ono, hing biso nerimo

reff :
Isun welas nong riko,
Apuwo riko sing keroso
Nyoto riko tego, kari mentolo
Isun koyo kali, banyune hing ono

Sepine kari gedigi,
Yoro, kroso kari nyethuti
Nawi liyo dino, riko sadari
Gage riko mrene, sun enteni

Ilang temenan kembange ati,
Nono liyane hang biso ngganti
Dung saiki riko, wis ambi wong liyo
Roso hang ono, hing biso nerimo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *