Ping Pindho

Versi: Ayu Ratri

Apuwo kari gedigi, nasib isun iki
Ping pindho demenan,
Ping pindho kelaran
Yo dilarani, ati…

Kepingin, rasane ati…,
Urip dadi siji
Nggayuh lintang lan ulan
Tibane kesandhung, ring dalan

reff :
Weruho riko, ngeloro ati
Isun sing arep ngimbangi
Loro hang ono ring jero dodo
Duh soyo perih, duh soyo perih

reff :
Apuwo kari gedigi, nasib isun iki
Ping pindho demenan,
Ping pindho kelaran
Yo dilarani, ati…

Kepingin, rasane ati…,
Urip dadi siji
Nggayuh lintang lan ulan
Tibane kesandhung, ring dalan

reff :
Weruho riko, ngeloro ati
Isun sing arep ngimbangi
Loro hang ono ring jero dodo
Duh soyo perih, duh soyo perih

Loro hang ono ring jero dodo
Duh soyo perih, duh soyo perih
Duh soyo perih, duh soyo perih

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *