Bulan Ing Bayanan

Versi: Dhalang Poer

Pr :
Aku eling sliramu, saben wengi tumapak
Lan wong wiwit nutup korine

Lk :
Aku eling sliramu, naliko kembang mekar
Lan kumbang ngaras nyesep sarine

Pr : Wengi-wengi sing endah
Lk : Linggo sumandhing wadah
Pr : Padhang jembar kalangan
Lk : mBulan langit mbayanan

Pr :
Aku eling sliramu, naliko dres udane
Lan prawan ngekepi gulinge

Lk :
Aku eling sliramu, naliko padhang mbulan
Lan temanten gumerit ranjange

reff :
Pr :
Aku eling sliramu, saben wengi tumapak
Lan wong wiwit nutup korine

Lk :
Aku eling sliramu, naliko kembang mekar
Lan kumbang ngaras nyesep sarine

Pr : Wengi-wengi sing endah
Lk : Linggo sumandhing wadah
Pr : Padhang jembar kalangan
Lk : mBulan langit mbayanan

Pr :
Aku eling sliramu, naliko dres udane
Lan prawan ngekepi gulinge

Lk :
Aku eling sliramu, naliko padhang mbulan
Lan temanten gumerit ranjange

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *