Bocah Ndeso (dian kusuma)

Versi: Dian KUsuma

IBO BUNGAHKU, YEN AKU DADI MITRAMU
TINDHAK-TANDHUKMU, MUNG TANSAH NGGODA ATIKU
OPO KAREPMU, AKU MUNG TANSAH SETUJU
JANJI SLIRAMU, ORA GAWE GELO AKU

NANGING KEPIYE, SAJAK-SAJAKE
SLIRAMU NGECE, MARANG AKU ORA NGGAPE
AKU RUMONGSO, PANCEN AKU BOCAH NDESO
AKU RA BONDO, LAN KURANG TOTO KROMO

reff:
IBO BUNGAHKU, YEN AKU DADI MITRAMU
TINDHAK-TANDHUKMU, MUNG TANSAH NGGODA ATIKU
OPO KAREPMU, AKU MUNG TANSAH SETUJU
JANJI SLIRAMU, ORA GAWE GELO AKU

NANGING KEPIYE, SAJAK-SAJAKE
SLIRAMU NGECE, MARANG AKU ORA NGGAPE
AKU RUMONGSO, PANCEN AKU BOCAH NDESO
AKU RA BONDO, LAN KURANG TOTO KROMO

reff:
OPO KAREPMU, AKU MUNG TANSAH SETUJU
JANJI SLIRAMU, ORA GAWE GELO AKU

NANGING KEPIYE, SAJAK-SAJAKE
SLIRAMU NGECE, MARANG AKU ORA NGGAPE
AKU RUMONGSO, PANCEN AKU BOCAH NDESO
AKU RA BONDO, LAN KURANG TOTO KROMO
AKU RA BONDO, LAN KURANG TOTO KROMO

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *