Mawar Biru (dian kusuma)

Versi: Dian Kusuma

Tumetesing waspaku,
Ora tego rasaning atiku..
Ninggalake sliramu,
Priyo idamanku..

Tansah katon esemmu,
Ngawe-awe rasaning atiku..
Ngelingake..
Naliko bareng mlaku-mlaku..

Ora nyono ora ngiro,
Yen ngene dadine..
Aku kudu melu,
Ndherek’ake romo lan ibuku,
Mulih neng ndesaku..

Wekasanmu welingku,
Aku titip kembang mawar biru..
Openono minongko,
Tondho katresnanku..

reff:
Tumetesing waspaku,
Ora tego rasaning atiku..
Ninggalake sliramu,
Priyo idamanku..

Tansah katon esemmu,
Ngawe-awe rasaning atiku..
Ngelingake..
Naliko bareng mlaku-mlaku..

Ora nyono ora ngiro,
Yen ngene dadine..
Aku kudu melu,
Ndherek’ake romo lan ibuku,
Mulih neng ndesaku..

Wekasanmu welingku,
Aku titip kembang mawar biru..
Openono minongko,
Tondho katresnanku..

One comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *