Kepatiwasa Cinta

Ciptaan : Oyok Pangestu
Vokal : Dewi Anjani
Produksi : ??

Kaya nangis, sejeroning ati
Yen kelingan, kasih pujaan
Kaya serba salah, pikire gelisah
Sampe nganggo sendal, silih asih ora krasa

Arep pasrah, lahir klawan batin
Kula wirang, watir bli dikawin
Kula wis rumasa, ora duwe harta
Mengkenen rasane, cinta kepatiwasa

reff :
Tengah wengi, sun maca jampi-jampi
Muga kula, bisa dadi siji

Kapuk kapas, ning duwur peturon
Kula puas, yen bisa kelakon
Kakang kua demen sampean

Arep pasrah, lahir klawan batin
Kula wirang, watir bli dikawin
Kula wis rumasa, ora duwe harta
Mengkenen rasane, cinta kepatiwasa

reff :
Tengah wengi, sun maca jampi-jampi
Muga kula, bisa dadi siji

Kapuk kapas, ning duwur peturon
Kula puas, yen bisa kelakon
Kakang kua demen sampean

Kaya nangis, sejeroning ati
Yen kelingan, kasih pujaan
Kaya serba salah, pikire gelisah
Sampe nganggo sendal, silih asih ora krasa

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=zPRuiepPbbQ

Advertisements

Ngrangkul Gunung

Ciptaan : ??
Vokal : Dian Anic
Produksi : ??

Pengen ngrangkul gunung, mung tangan bli tepung
Pengen nyawil lintang, bli bisa dirunjang
Kesiksa batin, demen sampean
Sing tek senengi, bli seukuran

Rentege ning ati, bisa dadi siji
Nanging apa daya, mung bisa nangisi
Kakang tek puja, kakang tek manja
Apa wis tega, wong lagi tresna

Reff :
Nasib si badan, ora kaberan
Nyangga? kangelan, nunggu harapan

Kapan waktune, bisa kelakon
Kita wong loro, bareng ketunggon
Kita wong loro, bareng ketunggon

Pengen ngrangkul gunung, mung tangan bli tepung
Pengen nyawil lintang, bli bisa dirunjang
Kesiksa batin, demen sampean
Sing tek senengi, bli seukuran

reff :
Nasib si badan, ora kaberan
Nyangga? kangelan, nunggu harapan

Kapan waktune, bisa kelakon
Kita wong loro, bareng ketunggon
Kita wong loro, bareng ketunggon

Rentege ning ati, bisa dadi siji
Nanging apa daya, mung bisa nangisi
Kakang tek puja, kakang tek manja
Apa wis tega, wong lagi tresna

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=JqWezLP2RHk

Dewa Percona

Ciptaan : Wadi Oon
Vokal : Dian Anic
Produksi : ALJ Records

Lambene, kaya tomat sing abang
Manise, kaya tape kuningan
Disawang, gawe ati les-lesan
Rangda prawan, sampe pada klojotan

Sampean, kaya dewa percona
Dipuji, ning sekabeh wanoja
Pamore, kaya putra keraton
Sun demen, sampe kedakom-dakom

reff :
Godong keduet mas, ya rangkas kembange
Sun gelem banget, diwayu pira bae

Umpama kakang, rabine sepuluh
Kulane ikhlas, dadi nomer sewelas
Sing penting seneng, uripe kula puas

Sampean, kaya dewa percona
Dipuji, ning sekabeh wanoja
Pamore, kaya putra keraton
Sun demen, sampe kedakom-dakom

reff :
Godong keduet mas, ya rangkas kembange
Sun gelem banget, diwayu pira bae

Umpama kakang, rabine sepuluh
Kulane ikhlas, dadi nomer sewelas
Sing penting seneng, uripe kula puas

Lambene, kaya tomat sing abang
Manise, kaya tape kuningan
Disawang, gawe ati les-lesan
Rangda prawan, sampe pada klojotan

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=am2EbMAlZgo

Sundep Racun

Ciptaan : Durnya Hidayat
Vokal : Dian Anic
Produksi : ALJ Records

Tulung kakang, aja memanas kula
Ngadu wadon, apa kakang sengaja
Ning tukmise, nyungkal gunung
Aja kadiran, uripe aji mumpung

Kula wadon, gampang nangis ketuwon
Apa maning, yen lakine serong
Panas bara, ati lara
Due laki, cinta dibagi-bagi

reff :
Belang bentong, cinta kakang
Kaya mata, kunang-kunang
Kula kaberan, due laki doyan demenan

Dasar lanang, sundep racun
Main mata, saban wadon
Boral ning demenan, rabi anak kelaparan
Lanang sundep racun, ning wadon aji mumpung

Kula wadon, gampang nangis ketuwon
Apa maning, yen lakine serong
Panas bara, ati lara
Due laki, cinta dibagi-bagi

reff :
Belang bentong, cinta kakang
Kaya mata, kunang-kunang
Kula kaberan, due laki doyan demenan

Dasar lanang, sundep racun
Main mata, saban wadon
Boral ning demenan, rabi anak kelaparan
Lanang sundep racun, ning wadon aji mumpung

Tulung kakang, aja memanas kula
Ngadu wadon, apa kakang sengaja
Ning tukmise, nyungkal gunung
Aja kadiran, uripe aji mumpung

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=qCiKJ5Mi7mo

Walang Sangit

Ciptaan : Agus Mantep
Vokal : Dian Anic
Produksi : ALJ Records

Ijo-ijo walang sangit,
Langka jodo ati sakit
Rasane diplilit-plilit,
Cinta sing dadi penyakit

Walang mabur, duwur sawah
Kakang kabur karo rangda
Kepalang nglebur ning dosa
Sun ditinggal tanpa krana

reff :
Urip kepatiwasa,
Ati digawe cua
Tiwas kulane pasrah,
Ning kakang dilelara

Menclok ning kana-kene,
Daun muda sasarane
Dasar si walang sangit,
Bengen sayang kien sengit

Ijo-ijo walang sangit,
Langka jodo ati sakit
Rasane diplilit-plilit,
Cinta sing dadi penyakit

Walang mabur, duwur sawah
Kakang kabur karo rangda
Kepalang nglebur ning dosa
Sun ditinggal tanpa krana

reff :
Urip kepatiwasa,
Ati digawe cua
Tiwas kulane pasrah,
Ning kakang dilelara

Menclok ning kana-kene,
Daun muda sasarane
Dasar si walang sangit,
Bengen sayang kien sengit

Urip kepatiwasa,
Ati digawe cua
Tiwas kulane pasrah,
Ning kakang dilelara

Menclok ning kana-kene,
Daun muda sasarane
Dasar si walang sangit,
Bengen sayang kien sengit

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=4L6gcgHT3Qo

Keblinger

Ciptaan : Sirin Como
Vokal : Dian Anic
Produksi : ALJ Records

Endas puyeng, pikirane muter-muter
Ora eling ning sampean, sun keblinger
Kaya kenen rasane, wong demen dewek bae
Pengen kenal, angel pisan lantarane

Mondar-mandir, ning dalan kaya licinan
Arepaken, katon ning mata sampean
Mlakune digawe-gawe, sempla-semple lembeane
Tapi angger, sampean langka ngertine

reff :
Kaya kenen temen, wong lagi mabok cinta
Nahan-nahan kangen, batin kelara-lara

Kang coba ngertia, ning kakang kula cinta
Lamon suka trima, arep jaluke apa
Kula tunduk, ngebakti mangsa wurunga

Mondar-mandir, ning dalan kaya licinan
Arepaken, katon ning mata sampean
Mlakune digawe-gawe, sempla-semple lembeane
Tapi angger, sampean langka ngertine

reff :
Kaya kenen temen, wong lagi mabok cinta
Nahan-nahan kangen, batin kelara-lara

Kang coba ngertia, ning kakang kula cinta
Lamon suka trima, arep jaluke apa
Kula tunduk, ngebakti mangsa wurunga

Endas puyeng, pikirane muter-muter
Ora eling ning sampean, sun keblinger
Kaya kenen rasane, wong demen dewek bae
Pengen kenal, angel pisan lantarane

Mondar-mandir, ning dalan kaya licinan
Arepaken, katon ning mata sampean
Mlakune digawe-gawe, sempla-semple lembeane
Tapi angger, sampean langka ngertine

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=XXDBnNJAmbA

Palah Pilih

Ciptaan : Durnya Hidayat
Vokal : Dian Anic
Produksi : ALJ Records

PALAH PILIH, LURU KEKASIH
DURUNG ANA, COCOK NING ATI
ANA LANANG GANTENG, WATIR NYEBELAKEN
CINTA LARA NING WETENG

TROMA NGALAMI, DISAKITI
PACAR GANTENG, LARA NING ATI
SUSAH PENGEN LAKI, SING ORA NYAKITI
CINTA MANA-MENE BELI

reff :
URIP DEWEKAN. KESEPIAN
URIP RASA MANGMUNG, CINTA BLI UNTUNG-UNTUNG
KEPENGEN LAKI, ADUH GUSTI
PENGEN DIKEMULI, NING LAKI SING SEJATI
ORA PANDENG GANTENG, ASAL BARENG-BARENG DEMEN

TROMA NGALAMI, DISAKITI
PACAR GANTENG, LARA NING ATI
SUSAH PENGEN LAKI, SING ORA NYAKITI
CINTA MANA-MENE BELI

reff :
URIP DEWEKAN. KESEPIAN
URIP RASA MANGMUNG, CINTA BLI UNTUNG-UNTUNG
KEPENGEN LAKI, ADUH GUSTI
PENGEN DIKEMULI, NING LAKI SING SEJATI
ORA PANDENG GANTENG, ASAL BARENG-BARENG DEMEN

PALAH PILIH, LURU KEKASIH
DURUNG ANA, COCOK NING ATI
ANA LANANG GANTENG, WATIR NYEBELAKEN
CINTA LARA NING WETENG

TROMA NGALAMI, DISAKITI
PACAR GANTENG, LARA NING ATI
SUSAH PENGEN LAKI, SING ORA NYAKITI
CINTA MANA-MENE BELI

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=wWhcXU7MMn4