Pengen Sugih

Versi: Kumis Ardiansyah

Gambarane wong mlarat kepengen sugih,
Entok dukun lan uga entok kyai
Ngalor tutug ngalore,
Ngidul mentog ngidule
Tapi angger sengsara bae

Jare beja nyekara ning gunung kidul,
Bok menawa bae olih pitutur
Niru kaya batur, urip subur makmur
Kepengene metu ning duwur

reff :
Lamun urip nemoni susah,
Aja sampe gampang kegoda

Kudu sabar, lan panarima
Bokat lagi, kenang cecoba
Takdir sing wis nentokena,
Manusia ora kuasa

Jare beja nyekara ning gunung kidul,
Bok menawa bae olih pitutur
Niru kaya batur, urip subur makmur
Kepengene metu ning duwur

reff :
Lamun urip nemoni susah,
Aja sampe gampang kegoda

Kudu sabar, lan panarima
Bokat lagi, kenang cecoba
Takdir sing wis nentokena,
Manusia ora kuasa

Gambarane wong mlarat kepengen sugih,
Entok dukun lan uga entok kyai
Ngalor tutug ngalore,
Ngidul mentog ngidule
Tapi angger sengsara bae

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *