Wayuh Lanang

Versi: Oyok Pangestu

Idih-idih bisa edan, lamun mikiri demenan
Saban wong lanang, ning dalan ngomonge sayang

Sing lawas ditinggal kabur, kien ngrebut deke batur
Duwe demenan, ganjene ora kejagan

reff :
Pr :
Brinjang wadah pelem, asli sing indramayu
Lamun kakange gelem, bagen bli tek wayu

Lk :
Yen ditakoni, jawabe masih lengoan
Tapi nyatane, ngobral cinta ning dalan
Deleng wong lanang, matane jelalatan

Luruh demenan, bli arep kanggo dolanan
Kita wong lanang, mader gah sifate wenang
Bli arep luruh, wong wadon sing wayuh lanang

Sing lawas ditinggal kabur, kien ngrebut deke batur
Duwe demenan, ganjene ora kejagan

reff :
Pr :
Brinjang wadah pelem, asli sing indramayu
Lamun kakange gelem, bagen bli tek wayu

Lk :
Yen ditakoni, jawabe masih lengoan
Tapi nyatane, ngobral cinta ning dalan
Deleng wong lanang, matane jelalatan

Luruh demenan, bli arep kanggo dolanan
Kita wong lanang, mader gah sifate wenang
Bli arep luruh, wong wadon sing wayuh lanang

Idih-idih bisa edan, lamun mikiri demenan
Saban wong lanang, ning dalan ngomonge sayang

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *