Rujak Cerme

Versi: Oyok Pangestu

Ayune manise, cuma kanggo dagangan
Abange lambene, cuma kanggo hiasan
Kabeh wong lanang, pada kegembang
Sigadis manis, pelayan wedang

Ramahe sopane, gawe ati deg-degan
Lirikan matane, gawe mabok kepayang
Ning saban lanang, ngomonge sayang
Entok duwite, reang ditendang
[Kasihan deh lu]

reff :
Ngomong manis ngumbar janji,
Cuma ning lambe bae
Ngomong sayang ngobral cinta,
Sing kanggo alesane

Padahal sebenere, sejen atine
Ibarat rujak cerme, kecut rasane

Ramahe sopane, gawe ati deg-degan
Lirikan matane, gawe mabok kepayang
Ning saban lanang, ngomonge sayang
Entok duwite, reang ditendang
[Capek deh]

reff :
Ngomong manis ngumbar janji,
Cuma ning lambe bae
Ngomong sayang ngobral cinta,
Sing kanggo alesane

Padahal sebenere, sejen atine
Ibarat rujak cerme, kecut rasane

Ayune manise, cuma kanggo dagangan
Abange lambene, cuma kanggo hiasan
Kabeh wong lanang, pada kegembang
Sigadis manis, pelayan wedang

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *