Dadi Siji

Versi: Oyok ft. Yuyun Pangestu

Lk :
Oh sayang, masa iya bli percaya
Kakang janji, pengen slalu setia
Pr :
Ah masa, janji kakang bisa nyata
Kula wedi, dadi omonge tangga

Lk :
Bli mungkin, kakang arep gawe lara
Sebab kakang, dudu lanang durjana

reff :
Pr :
Kula wedi, kakang duwe sifat kumbang
Yen wis olih sari, ngisep madu kembang
Wis layu, kula ditinggal miyang

Lk :
Ora mungkin, lanang apa lanange
Cintane kakang, ibarat lautan
Ambane, langka ukuran

Duet :
Lamun bener, yo bareng dedonga
Muga-muga restu illahi dadi siji

Lk :
Oh sayang, masa iya bli percaya
Kakang janji, pengen slalu setia
Pr :
Ah masa, janji kakang bisa nyata
Kula wedi, dadi omonge tangga

Lk :
Bli mungkin, kakang arep gawe lara
Sebab kakang, dudu lanang durjana

reff :
Pr :
Kula wedi, kakang duwe sifat kumbang
Yen wis olih sari, ngisep madu kembang
Wis layu, kula ditinggal miyang

Lk :
Ora mungkin, lanang apa lanange
Cintane kakang, ibarat lautan
Ambane, langka ukuran

Duet :
Lamun bener, yo bareng dedonga
Muga-muga restu illahi dadi siji

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *