Oyang

Versi: Catur Arum

Wayah dalu, katon sunut lan sintru
Perandane, moto ati sing biso turu
Mung gemericike angin,
Hang ngancani awak isun iki

Lae, lae, riko nong ngendi umahe
Jae wono, oyang ati timbangono
Hang biso nambani mung riko,
Moto ati yo hang nyandang loro

reff :
Yaduh paman, aju kelendi awak iki
Rupan riko, sampek sun gowo nong njerone ngimpi
Mugo kroso, sun dodog lawang atin riko
Mugo ojo, sampek riko duwene wong liyo

Wayah dalu, katon sunut lan sintru
Perandane, moto ati sing biso turu
Mung gemericike angin,
Hang ngancani awak isun iki

Lae, lae, riko nong ngendi umahe
Jae wono, oyang ati timbangono
Hang biso nambani mung riko,
Moto ati yo hang nyandang loro

reff :
Yaduh paman, aju kelendi awak iki
Rupan riko, sampek sun gowo nong njerone ngimpi
Mugo kroso, sun dodog lawang atin riko
Mugo ojo, sampek riko duwene wong liyo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *