Kledhang Kelambine

Versi: Catur Arum

Sing arep sun baleni,
Bolak-balik mangan ati
Sepisan pindo sun sabari,
Yo sun umbar malah ngerogoh ati

Sun magih duwe nyowo,
Riko ugo duwe roso
Sun welasi, sing ono rumangsane
Cukup sakmene, timbang sun kledhang kelambine

reff :
Angger bengi sun tekani ono hang nunggoni
Sun takoni malah nyenggrang mung nemoni
Lunyu wis welase, paran tah sebabe
Sopo tah uwonge, hang sing ngersulo atine

Kang isun gowo, mung sak cilik hang nong kiwo
Opo tah iki, biso gawe goro-goro
Mumpung durung kadhung, kelantur-lantur dadi dowo
Bangur isun mundur, timbang sun angon perkoro

Sun magih duwe nyowo,
Riko ugo duwe roso
Sun welasi, sing ono rumangsane
Cukup sakmene, timbang sun kledhang kelambine

reff :
Angger bengi sun tekani ono hang nunggoni
Sun takoni malah nyenggrang mung nemoni
Lunyu wis welase, paran tah sebabe
Sopo tah uwonge, hang sing ngersulo atine

Kang isun gowo, mung sak cilik hang nong kiwo
Opo tah iki, biso gawe goro-goro
Mumpung durung kadhung, kelantur-lantur dadi dowo
Bangur isun mundur, timbang sun angon perkoro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *