Sangang Wulan

Versi: Catur Arum

Sangang wulan, yo lawase
Siro topo, nong njero rogo
Merem lemes, sing nduwe doyo
Ngalor ngidul, siro digowo

Raino bengi, dikemuli
Emak njaluk, dungo lan muji
Geno selamet, lahire bayi
Nong alam hang magih suci

reff :
Sakwise lahir, siro nong ndunyo
Urip iro, mung sak dermo
Kedunung sabar lan nerimo,
Mesti selamet, urip iro

Raino bengi, dikemuli
Emak njaluk, dungo lan muji
Geno selamet, lahire bayi
Nong alam hang magih suci

reff :
Sakwise lahir, siro nong ndunyo
Urip iro, mung sak dermo
Kedunung sabar lan nerimo,
Mesti selamet, urip iro

Kedunung sabar lan nerimo,
Mesti selamet, urip iro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *