Rayap

Versi: Catur Arum

Opo endahe sing katon,
Riko kari keseron-seron
Magih wong sepirang-pirang,
Golet pangan pelantingan

Dunyo titipane negoro,
Dudu warisan embah riko
Opo riko sing keroso,
Wong liyo hang nanggung soro

reff :
Uwe…, kayu dadap galihe putih
Kayu dadap galihe putih,
Kayu jati, kayu jati digawe kursi

Sun sing ulap riko sugih,
Wong sugie, sugie ulihe kurupsi
Aluk mlarat sun belani
Iling anak putu dino mburi

Koyo dene kayu jati,
Sewu rayap hang nggrogoti
Kayu kropos arep mati
Rayap kudu dicukiti

reff :
Uwe…, kayu dadap galihe putih
Kayu dadap galihe putih,
Kayu jati, kayu jati digawe kursi

Sun sing ulap riko sugih,
Wong sugie, sugie ulihe kurupsi
Aluk mlarat sun belani
Iling anak putu dino mburi

Dunyo titipane negoro,
Dudu warisan embah riko
Opo riko sing keroso,
Wong liyo hang nanggung soro

Koyo dene kayu jati,
Sewu rayap hang nggrogoti
Kayu kropos arep mati
Rayap kudu dicukiti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *