Ono Kerono

Versi: Catur Arum

NONG KULON GUNUNG, WETAN SEGORO
ATI BINGUNG MIKIRNO RIKO
NONG ELOR ALAS, KIDUL YO ALAS
WIS KADUNG WELAS, ISUN DIKIPLAS

SAKAT RIKO MEGAWE NONG NEGORO LIYO
SERTO TEKO NONG ISUN RIKO BEDO
IKI PERTONDO ONO KERONO,
RIKO KATUT ULAPE DUNYO

reff :
KADUNG RIKO ULAP AMBI DUNYO,
APUWO BENGEN WELAS ISUN DITOMPO
ALIH WIS WERUH ISUN WONG SING DUWE,
SUSAH SENENG JARENE DISONGGO BARENG

ENDI…ENDI…, ENDI NYATANE
ENDI…ENDI…, ENDI BUKTINE
ENDI…ENDI…, ENDI JANJINE
JANJI RIKO NYATANE NONO BUKTINE

reff :
NONG KULON GUNUNG, WETAN SEGORO
ATI BINGUNG MIKIRNO RIKO
NONG ELOR ALAS, KIDUL YO ALAS
WIS KADUNG WELAS, ISUN DIKIPLAS

SAKAT RIKO MEGAWE NONG NEGORO LIYO
SERTO TEKO NONG ISUN RIKO BEDO
IKI PERTONDO ONO KERONO,
RIKO KATUT ULAPE DUNYO

reff :
KADUNG RIKO ULAP AMBI DUNYO,
APUWO BENGEN WELAS ISUN DITOMPO
ALIH WIS WERUH ISUN WONG SING DUWE,
SUSAH SENENG JARENE DISONGGO BARENG

ENDI…ENDI…, ENDI NYATANE
ENDI…ENDI…, ENDI BUKTINE
ENDI…ENDI…, ENDI JANJINE
JANJI RIKO NYATANE NONO BUKTINE

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *