Buaya Dikadali

Versi: Nunung Alvi

Rasane wis ora tahan, rumah tangga lan sampean
Kula dianggep arca, ngadek bli due rasa
Sabendina, dilelara

Yen laki doyan demenan, kula gah bisa selingkuhan
Kula bli arep nglarang, bli bakal lara ati
Masa buaya, dikadali

[Aja kadiran dadi wong ganteng, duh kakang]
[Aja kadiran dadi wong sugih, iya kang]
[Wong ganteng pira lawase, wong sugih pira suwene]
[Duuhh, kula wong wadon ngelus atine]
[Aja dilelara bae]

reff :
Yen laki demenan, kula bisa selingkuhan
Dudu bae nglawan, pengen tiru sampean

Yen wong rumah tangga, bli kudu sampe mati
Yen wis ora suka, mending gan luruh ganti
Rumah tangga, wis pegel
Yen wis bosen, gage pegaten

Yen laki doyan demenan, kula gah bisa selingkuhan
Kula bli arep nglarang, bli bakal lara ati
Masa buaya, dikadali

[Aja kadiran dadi wong ganteng, duh kakang]
[Aja kadiran dadi wong sugih, iya kang]
[Wong ganteng pira lawase, wong sugih pira suwene]
[Duuhh, kula wong wadon ngelus atine]
[Aja dilelara bae]

reff :
Yen laki demenan, kula bisa selingkuhan
Dudu bae nglawan, pengen tiru sampean

Yen wong rumah tangga, bli kudu sampe mati
Yen wis ora suka, mending gan luruh ganti
Rumah tangga, wis pegel
Yen wis bosen, gage pegatan

Rasane wis ora tahan, rumah tangga lan sampean
Kula dianggep arca, ngadek bli due rasa
Sabendina, dilelara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *