Ono Siji

Versi: Mus Mujiono

Ono siji pancen sing tak tresnani
Rino wengi tansah tak impi-impi
Pancen angel, yen adoh karo kowe
Ati sumpek, tansah kelingan wae

Mulo kuwi tak jaluk nang sliramu
Ojo pisan, pisan ninggalke aku
Awit aku ra biso nglalekake
Marang sliramu kang tak pikirake

Tak turuti opo sing dadi karepmu
Tak tutake nandi wae tindakmu
Ra ono liyo mung kowe siji-sijine
Wanito sing banget leh merak ati

reff :
Mulo kuwi tak jaluk nang sliramu
Ojo pisan, pisan ninggalke aku
Awit aku ra biso nglalekake
Marang sliramu kang tak pikirake

Tak turuti opo sing dadi karepmu
Tak tutake nandi wae tindakmu
Ra ono liyo mung kowe siji-sijine
Wanito sing banget leh merak ati

Ono siji pancen sing tak tresnani
Rino wengi tansah tak impi-impi
Pancen angel, yen adoh karo kowe
Ati sumpek, tansah kelingan wae

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *