Foto Kenangan

Versi: Sri Avista

AWan bengi, ati ora karuan
Kelingan mung siji kasih pujaan
Oh matane, damar kanginan
Lan rambute, kang andan-andanan

Oh pujaan, banget akeh kang demen
Kenang gagah lan rupane sing ganteng
Eman pisan, ngundange sayang
Tutur sapa, aduh alus pisan

reff :
Cuma fotone kang bisa disawang
Senyum manise, tanda selamat tinggal

Tutur sapane, sing gawe kelingan
Kasih pujaan, wis duwe demenan
Oh kasih, oh sayang
Oh sayang…

AWan bengi, ati ora karuan
Kelingan mung siji kasih pujaan
Oh matane, damar kanginan
Lan rambute, kang andan-andanan

Oh pujaan, banget akeh kang demen
Kenang gagah lan rupane sing ganteng
Eman pisan, ngundange sayang
Tutur sapa, aduh alus pisan

reff :
Cuma fotone kang bisa disawang
Senyum manise, tanda selamat tinggal

Tutur sapane, sing gawe kelingan
Kasih pujaan, wis duwe demenan
Oh kasih, oh sayang
Oh sayang…

AWan bengi, ati ora karuan
Kelingan mung siji kasih pujaan
Oh matane, damar kanginan
Lan rambute, kang andan-andanan

Oh pujaan, banget akeh kang demen
Kenang gagah lan rupane sing ganteng
Eman pisan, ngundange sayang
Tutur sapa, aduh sopan pisan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *