Leng Yuyu

Versi: Sri Avista

Kakang, kulane melu
Najan, digawa ning lenge yuyu

Cinta, kulane cinta
Ra perduli wong ngomong apa

reff :
Tresna ning ati, bli bakal mari
Sampe ning endi, kula tiburi

Najan sampean wis duda pindo
Sun ra perduli yen ana jodo
Rasa seneng bungah yen laksana

Cinta, kulane cinta
Ra perduli wong ngomong apa

reff :
Tresna ning ati, bli bakal mari
Sampe ning endi, kula tiburi

Najan sampean wis duda pindo
Sun ra perduli yen ana jodo
Rasa seneng bungah yen laksana

Kakang, kulane melu
Najan, digawa ning lenge yuyu

Cinta, kulane cinta
Ra perduli wong ngomong apa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *