Kapiasem

Versi: Diana Sastra

DIH IDIH KAPIASEM, TANGGA MELU APA
NING WONG LAGI DEMEN, AJA NGARUH BEDA

BAGEN LAKI KULA TUA, BLI ILOK LELARA
EMAN SAYANG NING RABI, BLI ILOK NYAKITI
DIH IDIH KAPIASEM

reff :
LAKI GANTENG KANG KAJI, KULA BLI DEMEN
LAKI SUGIH KANG KAJI, KULA BLI NGELIH

LAKI GANTENG KANG KAJI, KULA BLI DEMEN
LAKI SUGIH KANG KAJI, KULA BLI NGELIH
LAKI BAGUS LARANING USUS, LAKI NOM ARANG KETUNGGON
AREP MILIH LAKI SING DISENENGI

BAGEN LAKI KULA TUA, BLI ILOK LELARA
EMAN SAYANG NING RABI, BLI ILOK NYAKITI
DIH IDIH KAPIASEM

reff :
LAKI GANTENG KANG KAJI, KULA BLI DEMEN
LAKI SUGIH KANG KAJI, KULA BLI NGELIH

LAKI GANTENG KANG KAJI, KULA BLI DEMEN
LAKI SUGIH KANG KAJI, KULA BLI NGELIH
LAKI BAGUS LARANING USUS, LAKI NOM ARANG KETUNGGON
AREP MILIH LAKI SING DISENENGI

DIH IDIH KAPIASEM, TANGGA MELU APA
NING WONG LAGI DEMEN, AJA NGARUH BEDA

BAGEN LAKI KULA TUA, BLI ILOK LELARA
EMAN SAYANG NING RABI, BLI ILOK NYAKITI
DIH IDIH KAPIASEM

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *