Dino Libur

Versi: Yadi Sukmo

Dino libur, podo klenceran
Nunggang sepur, menyang kutho yogjokarto
Nglipur loro karo golek gandhengan
Nasib mujur sopo sing arep nyongko

Kutho pelajar, iku arane
Gedhung sekolahan, ono sak wernane
Pelajare, soko ngendi wae
Wiwit sabang, nganti meraoke

Ojo lali, karo gudege mas,
Gorengan ayam, tunumpang ning ndhuwure
Wanito manis, sing ngedhep dagangane
Sing nukoni, jebul okeh jakane

reff :
Ojo lali, karo gudege mas,
Gorengan ayam, tunumpang ning ndhuwure
Wanito manis, sing ngedhep dagangane
Sing nukoni, jebul okeh jakane

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *