Kekancan Kangen

Versi: Yadi Sukmo

Kabeh konco, sing adoh parane
Ugi kabar, kanggone kowe
Kowe kabeh, ojo bingung pikirane
Iki amung, tombo kangen, kangen

Kabeh sedulur, kowe ojo nganti
Kabeh silo, yen krungu iki
Aku amung, kirim lagu iki
Iso nentremake, ati kangen

Aku memuji, konco ra sedulur
Urip-uripmu iki, kabeh biso luhur
Semono ugo, karo awakku
Mung semono, sing ngerti rembukku

reff :
Kabeh sedulur, kowe ojo nganti
Kabeh silo, yen krungu iki
Aku amung, kirim lagu iki
Iso nentremake, ati kangen

Aku memuji, konco ra sedulur
Urip-uripmu iki, kabeh biso luhur
Semono ugo, karo awakku
Mung semono, sing ngerti rembukku

Kabeh konco, sing adoh parane
Ugi kabar, kanggone kowe
Kowe kabeh, ojo bingung pikirane
Iki amung, tombo kangen, kangen

Kangen…, kangen…, kangen…,
Kangen…, kangen…, kangen…,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *