Kawin Kiyai

Versi : Een Clafinova

Nang apa kula pisan jatuh hati,
Karo sampean, sing wis duwe rabi
Apa karena, ganteng lan bagus rupane
Apa karena, gede kasih sayange

Kulane rela, najan bli dikawin
Asal sarate, uripe dijamin
Tapi yen bisa, padu kawinan kiyai
Marek ning pak lebe, wong tuwa melu nyakseni
Nang apa kula pisan jatuh hati

reff :
Seminggu, sepisan, kula nunggu giliran
Yen rindu, ketemu, lir kaya pengantenan

Sun ngerti, sampean, pasti abot ning rabi
Bli tega, berpisah, karo anak lan kluarga
Najan mangan klanti, kula bli ngerasa sedih
Tapi yen gilir telat, cemburu berat

Nafkah lahir yen kurang, sun masih bisa ngutang
Nafkah batin yen kurang, duuh mana tahan

Kulane rela, najan bli dikawin
Asal sarate, uripe dijamin
Tapi yen bisa, padu kawinan kiyai
Marek ning pak lebe, wong tuwa melu nyakseni
Nang apa kula pisan jatuh hati

reff :
Seminggu, sepisan, kula nunggu giliran
Yen rindu, ketemu, lir kaya pengantenan

Sun ngerti, sampean, pasti abot ning rabi
Bli tega, berpisah, karo anak lan kluarga
Najan mangan klanti, kula bli ngerasa sedih
Tapi yen gilir telat, cemburu berat

Nafkah lahir yen kurang, sun masih bisa ngutang
Nafkah batin yen kurang, duuh mana tahan

Kulane rela, najan bli dikawin
Asal sarate, uripe dijamin
Tapi yen bisa, padu kawinan kiyai
Marek ning pak lebe, wong tuwa melu nyakseni
Nang apa kula pisan jatuh hati

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *