Langlang Buana

Versi: Eti Buton

Jagad kayane mesum, katone ngamun-ngamun
Yen wong lagi kedanan, nganti bli kolu mangan
Slalu tertekan batin, kaya bli weruh ngisin
Urip separan-paran, inget bae ning sikakang

Ati rasa gelisah, ning umah ora betah
Pengene lunga-lunga, kaya langlang buana
Yen wis pengen ketemu, sampe klalen ning waktu
Ora bisa ditahan, pengene selalu barengan

reff :
Aja maning uwonge, padu ndeleng klambine
Rasa nggreges ningati, nangis bli mari-mari
Apa kakang bli krasa, yen kula lagi tresna
Wong demen dewek bae, arep kapan elinge

Arep tulung ning mimi, [ning mimi]
Kula ora wani, watir diumbangi

Ati rasa gelisah, ning umah ora betah
Pengene lunga-lunga, kaya langlang buana
Yen wis pengen ketemu, sampe klalen ning waktu
Ora bisa ditahan, pengene selalu barengan

reff :
Aja maning uwonge, padu ndeleng klambine
Rasa nggreges ningati, nangis bli mari-mari
Apa kakang bli krasa, yen kula lagi tresna
Wong demen dewek bae, arep kapan elinge

Arep tulung ning mimi, [ning mimi]
Kula ora wani, watir diumbangi

Jagad kayane mesum, katone ngamun-ngamun
Yen wong lagi kedanan, nganti bli kolu mangan
Slalu tertekan batin, kaya bli weruh ngisin
Urip separan-paran, inget bae ning sikakang

2 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *