Kiong Kopong

Versi: Rina Rivana

Pegel ngarep-ngarepe,
Pegel ngentenanane
Jental-jentul dewekan,
Mikiri kasih pujaan

Jarene arep ngawin,
Nunggu panenan dingin
Nyata sampean bohong,
Cintane kiong kopong

reff :
Duuuhhh kakaaang,
Yen sedina ora mangan
Kula masih bisa nahan,
Kenang tingkahe sampean
Kula isin lan wirang

Duuuhhh kakaaang,
Sumpah pitung turunan
Kula duwe kandungan,
Melasa karo sijabang,
Darah daging sampean

Jarene arep ngawin,
Nunggu panenan dingin
Nyata sampean bohong,
Cintane kiong kopong

reff :
Duuuhhh kakaaaang,
Yen sedina ora mangan
Kula masih bisa nahan,
Kenang tingkahe sampean
Kula isin lan wirang

Duuuhhh kakaaang,
Sumpah pitung turunan
Kula duwe kandungan,
Melasa karo sijabang,
Darah daging sampean

Pegel ngarep-ngarepe,
Pegel ngentenanane
Jental-jentul dewekan,
Mikiri kasih pujaan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *