Pak Dengkek

Versi: Titiek Sandhora

Pak dengkek duwe andheng-andheng gedhe,
Pak dengkek duwe andheng-andheng gedhe
Pak dengkek duwe andheng-andheng gedhe,
Neng ngisor mripate

Esuk-esuk thengak-thenguk ning ebuk
Mangan gethuk nganti entek rong pincuk
Duwit pas-pasan, ning isih luwe
Weteng mblendhing, mergo kakehan ngombe

Pak dengkek duwe andheng-andheng gedhe,
Pak dengkek duwe andheng-andheng gedhe
Pak dengkek duwe andheng-andheng gedhe,
Neng ngisor mripate

reff :
Pak dengkek duwe andheng-andheng gedhe,
Pak dengkek duwe andheng-andheng gedhe
Pak dengkek duwe andheng-andheng gedhe,
Neng ngisor irunge

Pak dengkek duwe andheng-andheng gedhe,
Pak dengkek duwe andheng-andheng gedhe
Pak dengkek duwe andheng-andheng gedhe,
Neng ngisor irunge

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *