Ojo Nesu

Versi: Boliek Dahan

SLIRAMU SISIANKU, KANG MANIS DEWE
NENG ENDI WAE ANGGONMU, DEKWINGI KAE
TAK GOLEKI SLIRAMU, NING ENDI PARANE
RA BISO PETHUK, MUNG GAWE BINGUNG ATIKU

OJO NESU SLIRAMU, YEN AKU TAKON
OPO SEBABE KOK NESU, KARO AKU
JO MBINGUNGKE AWAKKU, ING DINO IKI
MENOWO ONO SALAHKU, MATURO WAE

AKU NGAKONI SLIRAMU, DEKWINGI KAE
AKU MLAKU BEBARENGAN, KARO KANCAMU
NANGING MBOK NGERTI SLIRAMU, SING MANIS DEWE
KANCAMU KUWI MUNG WEDI,MLAKU IJENAN

OJO SOK NGONO SLIRAMU, OJO SUJONO
NURUTI KAREPE ATI, RA MESTI BENER
MENOWO KOWE WIS NGERTI JRONING ATIKU,
NESUMU KUWI OJO TOH, DITERUSAKE

reff :
AKU NGAKONI SLIRAMU, DEKWINGI KAE
AKU MLAKU BEBARENGAN, KARO KANCAMU
NANGING MBOK NGERTI SLIRAMU, SING MANIS DEWE
KANCAMU KUWI MUNG WEDI,MLAKU IJENAN

OJO SOK NGONO SLIRAMU, OJO SUJONO
NURUTI KAREPE ATI, RA MESTI BENER
MENOWO KOWE WIS NGERTI JRONING ATIKU,
NESUMU KUWI OJO TOH, DITERUSAKE

NESUMU KUWI OJO TOH, DITERUSAKE
NESUMU KUWI OJO TOH, DITERUSAKE
NESUMU KUWI OJO TOH, DITERUSAKE
NESUMU KUWI OJO TOH, DITERUSAKE

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *