Yen Ing Tawang Ono Lintang (dian kusuma)

Versi: Dian Kusuma

Yen ing tawang ono lintang cah ayu,
Aku ngenteni tekamu..
Marang mego ing angkoso nimas,
Sun takokke pawartamu..

Janji-janji aku eling cah ayu,
Sumedhot rasaning ati..
Lintang-lintang ngiwi-iwi nimas,
Tresnaku sundhul wiyati..

Dek semono,
Janjimu disekseni..
Mega kartiko,
Kairing roso tresno asih..

Yen ing tawang ono lintang cah ayu,
Rungokno tangising ati..
Binarung swaraning ratri nimas,
Ngenteni mbulan ndadari..

reff:
Janji-janji aku eling cah ayu,
Sumedhot rasaning ati..
Lintang-lintang ngiwi-iwi nimas,
Tresnaku sundhul wiyati..

Dek semono,
Janjimu disekseni..
Mega kartiko,
Kairing roso tresno asih..

Yen ing tawang ono lintang cah ayu,
Rungokno tangising ati..
Binarung swaraning ratri nimas,
Ngenteni mbulan ndadari..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *