Terminal Tirtonadi (didi kempot)

“Terminal Tirtonadi” Versi Didi Kempot

Nalikane ing tirtonadi,
Ngenteni tekane bis wayah wengi..
Tanganmu tak kanthi,
Kowe ngucap janji,
Lungo mesti bali..

Rasane ngetung nganti lali,
Wis pirang taun anggonku ngenteni..
Ngenteni sliramu,
Neng kene tak tunggu,
Nganti sak elingmu..

Mongso rendheng wis ganti ketigo,
Opo kowe ra kroso..
Yen kowe isih seneng lan tresno,
Kudune kowe kroso..

Nalikane ing tirtonadi,
Ngenteni tekane bis wayah wengi..
Tanganmu tak kanthi,
Kowe ngucap janji,
Lungo mesti bali..

reff :
Wis suwe wis suwe wis suwe,
Kangen sing tak rasakke..
Rasane rasane rasane,
Rasane koyo ngene..

Neng kene neng kene,
Neng kene aku ngenteni kowe..
Aku kangen,
Kangenku mung kanggo kowe..

Rasane ngetung nganti lali,
Wis pirang taun anggonku ngenteni..
Ngenteni sliramu,
Neng kene tak tunggu,
Nganti sak elingmu..

reff :
Wis suwe wis suwe wis suwe,
Kangen sing tak rasakke..
Rasane rasane rasane,
Rasane koyo ngene..

Neng kene neng kene,
Neng kene aku ngenteni kowe..
Aku kangen,
Kangenku mung kanggo kowe..

Nalikane ing tirtonadi,
Ngenteni tekane bis wayah wengi..
Tanganmu tak kanthi,
Kowe ngucap janji,
Lungo mesti bali..

Rasane ngetung nganti lali,
Wis pirang taun anggonku ngenteni..
Ngenteni sliramu,
Neng kene tak tunggu,
Nganti sak elingmu..

Mongso rendheng wis ganti ketigo,
Opo kowe ra kroso..
Yen kowe isih seneng lan tresno,
Kudune kowe kroso..
Nalikane ing tirtonadi..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *