Isih Tresno (nurhana)

Versi: Nurhana

Sopo kuat nglakoni,
Yen nyawang wong sing tak tresnani
Lungguh jejer lan sesandhingan,
Kimupeng tamu ra karuan

Gelo rasaning ati,
Po iki wis ginaris pesthi
Aku kudu pepisahan,
Seprene nggonku sesambungan

reff :
Tego temen kowe nyidrani janji,
Nganti biso nglarani ati
Kebangeten sliramu,
Kok tego ninggalake aku

Aku mung meling janji,
Sliramu ojo nganti lali
Seprene aku isih tresno,
Ning ati aku tetep gelo

reff :
Gelo rasaning ati,
Po iki wis ginaris pesthi
Aku kudu pepisahan,
Seprene nggonku sesambungan

reff :
Tego temen kowe nyidrani janji,
Nganti biso nglarani ati
Kebangeten sliramu,
Kok tego ninggalake aku

Aku mung meling janji,
Sliramu ojo nganti lali
Seprene aku isih tresno,
Ning ati aku tetep gelo

2 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *