Isih Tresno (dian kusuma)

Versi: Dian Kusuma

Sopo kuat nglakoni, yen nyawang wong sing tak tresnani
Lungguh jejer lan sesandhingan, kimubeng tamu ra karuan
Gelo rasaning ati, po iki wis ginaris pesthi
Aku kudu pepisahan, seprene nggonku sesambungan

Tego temen kowe nyidrani janji, nganti iso nglarani ati
Kebangeten sliramu, kok tego ninggalake aku
Aku mung meling janji, sliramu ojo nganti lali
Seprene aku isih tresno, ning ati aku tetep gelo

reff :
Sopo kuat nglakoni, yen nyawang wong sing tak tresnani
Lungguh jejer lan sesandhingan, kimubeng tamu ra karuan
Gelo rasaning ati, po iki wis ginaris pesthi
Aku kudu pepisahan, seprene nggonku sesambungan

Tego temen kowe nyidrani janji, nganti iso nglarani ati
Kebangeten sliramu, kok tego ninggalake aku
Aku mung meling janji, sliramu ojo nganti lali
Seprene aku isih tresno, ning ati aku tetep gelo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *