Nandang Bronto (dian kusuma)

Versi: Dian Kusuma

Suk kapan biso kelakon,
Sliramu, dadi sisihanku
Wis suwe nggonku ngenteni,
Ning sliramu, sajak ora ngerti

Opo sliramu ra kroso,
Atiku, lagi nandang bronto
Aku nyuwun palilamu,
Timbangono, katresnanku iki

reff :
Tak rewangi awak kuru,
Saben dino, mung nggagas sliramu
Tak suwun rino lan wengi,
Mugo-mugo, ketekan setyaku

Opo pancen koyo ngene,
Rasane, wong kang nandang bronto
Sedino ora ketemu,
Rumangsaku, wis koyo sewindu

reff :
Tak rewangi awak kuru,
Saben dino, mung nggagas sliramu
Tak suwun rino lan wengi,
Mugo-mugo, ketekan setyaku

Opo pancen koyo ngene,
Rasane, wong kang nandang bronto
Sedino ora ketemu,
Rumangsaku, wis koyo sewindu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *