Kuncung (dian kusuma)

Versi: Dian Kusuma

Cilik’anku, rambutku dicukur kuncung
Katokku, soko karung gandum..
Klambiku, warisane mbah kakung
Sarapanku, sambel korek sego jagung..

Kosok’an watu ning kali, nyemplung ning kedhung
Jaman dhisik, durung usum sabun..
Andhukku, mung cukup andhuk sarung
Dolananku, montor cilik soko lempung..

Bis holobis kuntul baris,
Rekasane saiki wis..
Bis holobis kuntul baris,
Gegere gek mbok ndang uwis..

reff :
Tanggal limolas,padhang njingglang mbulane bunder
Aku dikudang, suk yen gedhe dadi dokter..
Tanggal limolas,padhang njingglang mbulane bunder
Bareng wis gedhe, aku disuntik pak dokter..

Ho no co ro ko, do to so wo lo
Iki cerito, jaman semono..
Po dho jo yo nyo, mo go bo tho ngo
Iki cerito, soko wong tuwo..

reff :
Kosok’an watu ning kali, nyemplung ning kedhung
Jaman dhisik, durung usum sabun..
Andhukku, mung cukup andhuk sarung
Dolananku, montor cilik soko lempung..

Bis holobis kuntul baris,
Rekasane saiki wis..
Bis holobis kuntul baris,
Gegere gek mbok ndang uwis..

reff :
Tanggal limolas,padhang njingglang mbulane bunder
Aku dikudang, suk yen gedhe dadi dokter..
Tanggal limolas,padhang njingglang mbulane bunder
Bareng wis gedhe, aku disuntik pak dokter..

Ho no co ro ko, do to so wo lo
Iki cerito, jaman semono..
Po dho jo yo nyo, mo go bo tho ngo
Iki cerito, soko wong tuwo..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *