Keno Godha (dian kusuma)

Versi : Dian Kusuma

Nalikane dek jaman semono,
Tresnamu setyo lan tuhu..
Anane mung tansah ngalembono,
Jujur ora nate cidro..

Mulo aku tansah animbangi,
Tresnaku ginowo mati..
Ora ono lintang kang sumunar,
Amung ndiko pepujanku..

Sliramu pamit tugas ngayahi,
Mrih rahayune sesami..
Nggonku muji kariyo basuki,
Suk kapan anggonmu bali..

Peteng ndhedet rasaning atiku,
Bareng keprungu kabarmu..
Nyatane sing kondur mung layangmu,
Ora liyo keno godha..

reff:
Mulo aku tansah animbangi,
Tresnaku ginowo mati..
Ora ono lintang kang sumunar,
Amung ndiko pepujanku..

Sliramu pamit tugas ngayahi,
Mrih rahayune sesami..
Nggonku muji kariyo basuki,
Suk kapan anggonmu bali..

Peteng ndhedet rasaning atiku,
Bareng keprungu kabarmu..
Nyatane sing kondur mung layangmu,
Ora liyo keno godha..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *