Ilat Tanpo Balung (dian kusuma)


Dian-Kusuma_5Lirik Lagu Sanguturu ke-1450 Bossanova Jawa – Ilat Tanpo Balung
Versi: Dian Kusuma

PANAS MONGSO KETIGO, LEMES SING TAK ROSO
TIWAS AKU TEKO, MBOK TINGGAL LUNGO..
TEGANE ATIMU, NINGGALAKE AKU
KEBANGETEN, KEBANGETEN AWAKMU..

GARING SING TAK RASAKE, NGELAK TANPO BANYU
JANJI MLAKU-MLAKU, MBOK TINGGAL MLAYU..
TIBO TANGI AKU, AKU NGOYAK AWAKMU
TULUNG ENTENONO AKU..

OPO RA KELINGAN, BIYEN KUWE KUWI SOPO
LORO TAK OBATI, BARENG MARI KOWE LALI..
PARIBASAN PEKSI, MABUR DHUWUR ELING BALI
AKU MBOK APUSI, SAK TENANE AKU NGERTI..
ILAT TANPO BALUNG
WIS DITULUNG, MALAH MENTHUNG,
SAK KAREPMU, TUTUKNO LAKUMU..

reff:
GARING SING TAK RASAKE, NGELAK TANPO BANYU
JANJI MLAKU-MLAKU, MBOK TINGGAL MLAYU..
TIBO TANGI AKU, AKU NGOYAK AWAKMU
TULUNG ENTENONO AKU..

OPO RA KELINGAN, BIYEN KUWE KUWI SOPO
LORO TAK OBATI, BARENG MARI KOWE LALI..
PARIBASAN PEKSI, MABUR DHUWUR ELING BALI
AKU MBOK APUSI, SAK TENANE AKU NGERTI..
ILAT TANPO BALUNG
WIS DITULUNG, MALAH MENTHUNG,
SAK KAREPMU, TUTUKNO LAKUMU..
SAK KAREPMU, TUTUKNO LAKUMU..
—————-
[ver: lyrics]
[ar: Dian Kusuma]
[ti: Ilat Tanpo Balung]
[al: Bosas Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 04:36]
[id: clpshccv]
[00:01.44]Ilat Tanpo Balung
[00:26.44]Versi: Dian Kusuma
[00:29.44]
[00:31.44]>>>
[00:32.44]>>
[00:33.44]>
[00:34.74]PANAS MONGSO KETIGO,
[00:38.79]LEMES SING TAK ROSO..
[00:43.18]TIWAS AKU TEKO,
[00:46.96]MBOK TINGGAL LUNGO..
[00:51.50]TEGANE ATIMU,
[00:54.50]NINGGALAKE AKU..
[00:59.75]KEBANGETEN,
[01:01.33]KEBANGETEN AWAKMU..
[01:08.59]GARING SING TAK RASA’KE,
[01:12.81]NGELAK TANPO BANYU..
[01:17.19]JANJI MLAKU-MLAKU,
[01:20.53]MBOK TINGGAL MLAYU..
[01:25.00]TIBO TANGI AKU,
[01:28.84]AKU NGOYAK AWAKMU..
[01:33.26]TULUNG, ENTENONO AKU..
[01:40.09]
[01:50.47]OPO RA KELINGAN,
[01:53.84]BIYEN KOWE KUWI SOPO..
[01:58.24]LORO TAK OBATI,
[02:02.03]BARENG MARI KOWE LALI..
[02:09.35]PARIBASAN PEKSI,
[02:12.35]MABUR DHUWUR ELING BALI..
[02:16.85]AKU MBOK APUSI,
[02:21.10]SAK TENANE AKU NGERTI..
[02:27.00]ILAT TANPO BALUNG,
[02:31.10]WIS DITULUNG,
[02:32.60]MALAH MENTHUNG..
[02:36.00]SAK KAREPMU,
[02:37.28]TUTUGNO LAKUMU..
[02:43.07]
[02:57.83]>>>
[02:58.83]>>
[02:59.83]>
[03:00.83]GARING SING TAK RASA’KE,
[03:05.06]NGELAK TANPO BANYU..
[03:09.50]JANJI MLAKU-MLAKU,
[03:13.00]MBOK TINGGAL MLAYU..
[03:17.44]TIBO TANGI AKU,
[03:21.25]AKU NGOYAK AWAKMU,
[03:25.59]TULUNG, ENTENONO AKU..
[03:31.90]
[03:43.15]PARIBASAN PEKSI,
[03:46.27]MABUR DHUWUR ELING BALI..
[03:50.65]AKU MBOK APUSI,
[03:54.84]SAK TENANE AKU NGERTI..
[04:01.84]ILAT TANPO BALUNG,
[04:05.03]WIS DITULUNG,
[04:06.55]MALAH MENTHUNG..
[04:09.46]SAK KAREPMU,
[04:11.94]TUTUGNO LAKUMU..
[04:16.93]SAK KAREPMU,
[04:19.56]TUTUGNO LAKUMU..
[04:24.50]
————
Preview:

Advertisements

2 thoughts on “Ilat Tanpo Balung (dian kusuma)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s