Ilat Tanpo Balung (dian kusuma)

Lirik Lagu Sanguturu ke-1450 Bossanova Jawa – Ilat Tanpo Balung
Versi: Dian Kusuma

PANAS MONGSO KETIGO, LEMES SING TAK ROSO
TIWAS AKU TEKO, MBOK TINGGAL LUNGO..
TEGANE ATIMU, NINGGALAKE AKU
KEBANGETEN, KEBANGETEN AWAKMU..

GARING SING TAK RASAKE, NGELAK TANPO BANYU
JANJI MLAKU-MLAKU, MBOK TINGGAL MLAYU..
TIBO TANGI AKU, AKU NGOYAK AWAKMU
TULUNG ENTENONO AKU..

OPO RA KELINGAN, BIYEN KUWE KUWI SOPO
LORO TAK OBATI, BARENG MARI KOWE LALI..
PARIBASAN PEKSI, MABUR DHUWUR ELING BALI
AKU MBOK APUSI, SAK TENANE AKU NGERTI..
ILAT TANPO BALUNG
WIS DITULUNG, MALAH MENTHUNG,
SAK KAREPMU, TUTUKNO LAKUMU..

reff:
GARING SING TAK RASAKE, NGELAK TANPO BANYU
JANJI MLAKU-MLAKU, MBOK TINGGAL MLAYU..
TIBO TANGI AKU, AKU NGOYAK AWAKMU
TULUNG ENTENONO AKU..

OPO RA KELINGAN, BIYEN KUWE KUWI SOPO
LORO TAK OBATI, BARENG MARI KOWE LALI..
PARIBASAN PEKSI, MABUR DHUWUR ELING BALI
AKU MBOK APUSI, SAK TENANE AKU NGERTI..
ILAT TANPO BALUNG
WIS DITULUNG, MALAH MENTHUNG,
SAK KAREPMU, TUTUKNO LAKUMU..
SAK KAREPMU, TUTUKNO LAKUMU..

2 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *