Ojo Riko Pikiri

Versi: Sumiati

Ojo riko pikiri kakang,
Ojo riko gandholi
Nasib isun kang wis dadi lakon
Iku kabeh wis sun ngerteni

Omong riko akeh benere kakang,
Barakno rusak angel becike
Tapi yo kelendi maning eman,
Mugo-mugo pengeran nyepuro

Ojo riko pikiri kakang,
Ojo riko gandholi
Nasib isun kang wis dadi lakon
Iku kabeh wis sun ngerteni

Omong riko akeh benere kakang,
Barakno rusak angel becike
Tapi yo kelendi maning eman,
Mugo-mugo pengeran nyepuro

reff :
Emak bapak wis sing ngeregani, yo kang
Nyang tingkah polahe awak isun
Nasehat dulur sun ungguraken eman
Awak saikine sing direken

Emak bapak wis sing ngeregani, yo kang
Nyang tingkah polahe awak isun
Nasehat dulur sun ungguraken eman
Awak saikine sing direken

Mung semene baen, omongan isun
Nyang awak riko
Mugo-mugo riko, sabar lan nerimo

Omong riko akeh benere kakang,
Barakno rusak angel becike
Tapi yo kelendi maning eman,
Mugo-mugo pengeran nyepuro

reff :
Emak bapak wis sing ngeregani, yo kang
Nyang tingkah polahe awak isun
Nasehat dulur sun ungguraken eman
Awak saikine sing direken

Emak bapak wis sing ngeregani, yo kang
Nyang tingkah polahe awak isun
Nasehat dulur sun ungguraken eman
Awak saikine sing direken

Mung semene baen, omongan isun
Nyang awak riko
Mugo-mugo riko sabar lan nerimo

Ojo riko pikiri kakang,
Ojo riko gandholi
Nasib isun kang wis dadi lakon
Iku kabeh wis sun ngerteni

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *