Getun (rozy abdillah)

Versi: Rozy Abdillah

Kawitan ketemu riko,
Nong pesisir wetan
Lare ayu hang gawe kedanan..
Sepisan ketemu riko,
ati dadi demen
Lali mangan lali paran-paran..

Dalu sing biso turu, yo katon-katonen
Ati sing biso lali, kegowo nong ngimpi..
Enget nong eseme, cemantol nong lambe
Enget nong lirike, semendal nong ati..

reff :
Durung ilang nong pikiran, uliye sun ngangen
Riko ngaton nong ngarepe moto..
Tapi paran hang sun deleng, sing podo anane
Riko gandengan, ambi wong liyo..

Getun rumongso getun, isun weruh riko
Getun rumongso getun, isun kenal riko..
Lare hang sun angen, wis ono hang duwe
Lare hang sun angen, wis ono hang duwe..
Eee…jare…wis ono hang duwe e.e.e…

Durung ilang nong pikiran, uliye sun ngangen
Riko ngaton nong ngarepe moto..
Tapi paran hang sun deleng, sing podo anane
Riko gandengan, ambi wong liyo..

Getun rumongso getun, isun weruh riko
Getun rumongso getun, isun kenal riko..
Lare hang sun angen, wis ono hang duwe
Lare hang sun angen, wis ono hang duwe..

Getun rumongso getun, isun weruh riko
Getun rumongso getun, isun kenal riko..
Lare hang sun angen, wis ono hang duwe
Lare hang sun angen, wis ono hang duwe..
Eee…jare…wis ono hang duwe e.e.e…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *