Bojoku Nakal (lya variesta)

Versi: Lya Variesta

Bojoku nakal saiki
Sing tau mulih nong umah
Gawene mabuk-mabukan,
Sing mikiraken pegawean

Isun sing kuat,
Isun sing tahan
Banguro urip dewekan

Bojoku nakal saiki,
Saben dino ngeloro ati
Sing mikir anak lan rabi
Saiki jarang mbelanjani

reff :
Sun jaluk…, engeto
Ambi anak riko…
Ilingo…, tobato…
Ojo mung, gawe dosa

Bojoku nakal saiki,
Saben dino ngeloro ati
Sing mikir anak lan rabi
Saiki jarang mbelanjani

reff :
Sun jaluk…, engeto
Ambi anak riko…
Ilingo…, tobato…
Ojo mung, gawe dosa

Bojoku nakal saiki
Sing tau mulih nong umah
Gawene mabuk-mabukan,
Sing mikiraken pegawean

Isun sing kuat,
Isun sing tahan
Banguro urip dewekan

Bojoku nakal saiki,
Saben dino ngeloro ati
Sing mikir anak lan rabi
Saiki jarang mbelanjani

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *