Bojoku Nakal (lya variesta)

“Bojoku Nakal” Versi Lya Variesta

Bojoku nakal saiki,
Sing tau mulih nong umah..
Gawene mabuk-mabukan,
Sing mikiraken pegawean..

Isun sing kuat,
Isun sing tahan,
Banguro urip dewekan..

Bojoku nakal saiki,
Saben dino ngeloro ati..
Sing mikir anak lan rabi,
Saiki jarang mbelanjani..

reff :
Sun jaluk…, engeto
Ambi anak riko…
Ilingo…, tobato…
Ojo mung, gawe dosa..

Bojoku nakal saiki,
Saben dino ngeloro ati..
Sing mikir anak lan rabi,
Saiki jarang mbelanjani..

reff :
Sun jaluk…, engeto
Ambi anak riko…
Ilingo…, tobato…
Ojo mung, gawe dosa..

Bojoku nakal saiki,
Sing tau mulih nong umah..
Gawene mabuk-mabukan,
Sing mikiraken pegawean..

Isun sing kuat,
Isun sing tahan,
Banguro urip dewekan..

Bojoku nakal saiki,
Saben dino ngeloro ati..
Sing mikir anak lan rabi,
Saiki jarang mbelanjani..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *