Sumber Wangi

Versi: Sumiati

SUMBER WANGI ASALE NOMO,
RADEN BANTRANG SURATI KANG NGERENGGO
GEDIGU UJARE CERITO
WONG KANG KANG MAEKO

MAS ALIT, BUPATI KAWITANE
ROSOMOLO, ARAN MERTUANE
SEDAYU, PAPAN KUBURE
BAGUS GURI, ARANE BAPAKE

ILANGE BELAMBANGAN, BANYUWANGI GANTINE
BONGSO LONDO, KANG DADI SEBABE

reff :
MAS ALIT, BUPATI KAWITANE
ROSOMOLO, ARAN MERTUANE
SEDAYU, PAPAN KUBURE
BAGUS GURI, ARANE BAPAKE

ILANGE BELAMBANGAN, BANYUWANGI GANTINE
BONGSO LONDO, KANG DADI SEBABE

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *