Mukiyo

Versi: Rozy Abdillah

Sing mergo ilange,
Welas riko eman
Hang dadi jalarane,
Ati wirang ndadekno warang

Sing mikir bengene,
Sun imbangi riko
Welas hang sun kudangi,
Mung gawe larane ati

Kebacute riko, sing duwe dugo
Nggandeng wong liyo, nong ngarep moto
Manggan-manggane, jare welase
Nono tunggale, tibane mukiyo

Kebacute riko, sing duwe dugo
Nggandeng wong liyo, nong ngarep moto
Manggan-manggane, jare welase
Nono tunggale, tibane mukiyo

reff :
Sing mergo ilange,
Welas riko eman
Hang dadi jalarane,
Ati wirang ndadekno warang

Sing mikir bengene,
Sun imbangi riko
Welas hang sun kudangi,
Mung gawe larane ati

Kebacute riko, sing duwe dugo
Nggandeng wong liyo, nong ngarep moto
Manggan-manggane, jare welase
Nono tunggale, tibane mukiyo

Kebacute riko, sing duwe dugo
Nggandeng wong liyo, nong ngarep moto
Manggan-manggane, jare welase
Nono tunggale, tibane mukiyo

reff :
Kebacute riko, sing duwe dugo
Nggandeng wong liyo, nong ngarep moto
Manggan-manggane, jare welase
Nono tunggale, tibane mukiyo

Kebacute riko, sing duwe dugo
Nggandeng wong liyo, nong ngarep moto
Manggan-manggane, jare welase
Nono tunggale, tibane mukiyo

Kebacute riko, sing duwe dugo
Nggandeng wong liyo, nong ngarep moto
Manggan-manggane, jare welase
Nono tunggale, tibane mukiyo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *