Riwayat

Versi: Murni Asih

Yen kelingan, riwayat semono
Mripat kebes mili banyu moto
Senajan jroning atiku gelo
Nanging kahanan tansah cerito

Nangis, ora biso kondho
Nandang roso sing mbiyen, sliramu sopo

Koyo ngene, sing tak rasakake,
Soyo suwe, angin soyo gede
Nanging cidro, tansah ngelingake
Angger biso, nrimo sak nyatane

Gelo ning atiku,
Kelingan sliramu
Mesem karo aku

Yen kelingan, riwayat semono
Mripat kebes mili banyu moto
Senajan jroning atiku gelo
Nanging kahanan tansah cerito

Nangis, ora biso kondho
Nandang roso sing mbiyen, sliramu sopo

Koyo ngene, sing tak rasakake,
Soyo suwe, angin soyo gede
Nanging cidro, tansah ngelingake
Angger biso nrimo sak nyatane

Gelo ning atiku,
Kelingan sliramu
Mesem karo aku

reff :
Koyo ngene, sing tak rasakake,
Soyo suwe, angin soyo gede
Nanging cidro, tansah ngelingake
Angger biso, nrimo sak nyatane

Gelo ning atiku,
Kelingan sliramu
Mesem karo aku
Gelo ning atiku,
Kelingan sliramu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *