Lingsir Wengi (dian kusuma)

Versi: Dian Kusuma

Lingsir wengi,
Sepi durung biso nendro..
Kagodha mring wewayah,
Kang ngreridhu ati..

Kawitane mung sembrono,
Njur kulino..
Ra ngiro,
Yen bakal nuwuhke tresno..

Nanging duh tibane,
Aku dewe kang nemahi..
Nandang bronto,
Kadhung loro sambat-sambat sopo..

Rino wengi,
Sing tak puji ojo lali..
Janjine,
Mugo biso tak ugemi..

reff:
Lingsir wengi,
Sepi durung biso nendro..
Kagodha mring wewayah,
Kang ngreridhu ati..

Kawitane mung sembrono,
Njur kulino..
Ra ngiro,
Yen bakal nuwuhke tresno..

Nanging duh tibane,
Aku dewe kang nemahi..
Nandang bronto,
Kadhung loro sambat-sambat sopo..

Rino wengi,
Sing tak puji ojo lali..
Janjine,
Mugo biso tak ugemi..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *