Ketaman Asmoro (dian kusuma)

Versi: Dian Kusuma

Saben wayah lingsir wengi,
Mripat iki ora biso turu..
Tansah kelingan sliramu,
Wong bagus kang dadi pepujanku..

Bingung rasane atiku,
Arep sambat nanging karo sopo..
Nyatane ora kuwowo,
Ngrasakke atiku, sansoyo nelongso..

Wis tak lali-lali,
Malah sansoyo kelingan..
Nganti tekan mbesok kapan nggonku,
Mendem ora biso turu..

Opo iki sing jenenge,
Wong kang lagi ke taman asmoro..
Prasasat ra biso lali,
Esuk awan wengi tansah mbedo ati..

reff:
Saben wayah lingsir wengi,
Mripat iki ora biso turu..
Tansah kelingan sliramu,
Wong bagus kang dadi pepujanku..

Bingung rasane atiku,
Arep sambat nanging karo sopo..
Nyatane ora kuwowo,
Ngrasakke atiku, sansoyo nelongso..

Wis tak lali-lali,
Malah sansoyo kelingan..
Nganti tekan mbesok kapan nggonku,
Mendem ora biso turu..

Opo iki sing jenenge,
Wong kang lagi ke taman asmoro..
Prasasat ra biso lali,
Esuk awan wengi tansah mbedo ati..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *