Ketaman Asmoro (dian kusuma)


Dian-Kusuma_3
Versi: Dian Kusuma

Saben wayah lingsir wengi,
Mripat iki ora biso turu..
Tansah kelingan sliramu,
Wong bagus kang dadi pepujanku..

Bingung rasane atiku,
Arep sambat nanging karo sopo..
Nyatane ora kuwowo,
Ngrasakke atiku, sansoyo nelongso..

Wis tak lali-lali,
Malah sansoyo kelingan..
Nganti tekan mbesok kapan nggonku,
Mendem ora biso turu..

Opo iki sing jenenge,
Wong kang lagi ke taman asmoro..
Prasasat ra biso lali,
Esuk awan wengi tansah mbedo ati..

reff:
Saben wayah lingsir wengi,
Mripat iki ora biso turu..
Tansah kelingan sliramu,
Wong bagus kang dadi pepujanku..

Bingung rasane atiku,
Arep sambat nanging karo sopo..
Nyatane ora kuwowo,
Ngrasakke atiku, sansoyo nelongso..

Wis tak lali-lali,
Malah sansoyo kelingan..
Nganti tekan mbesok kapan nggonku,
Mendem ora biso turu..

Opo iki sing jenenge,
Wong kang lagi ke taman asmoro..
Prasasat ra biso lali,
Esuk awan wengi tansah mbedo ati..
——————
[ver: lyrics]
[ar: Dian Kusuma]
[ti: Ketaman Asmoro]
[al: Bosas Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 05:54]
[id: lcwhiuch]
[00:00.04]Ketaman Asmoro
[00:00.04]by: Dian Kusuma
[00:19.04]
[00:21.04]>>>
[00:22.04]>>
[00:23.04]>
[00:24.04]Saben wayah lingsir wengi,
[00:29.10]Mripat iki ora biso turu..
[00:39.57]Tansah kelingan sliramu,
[00:45.34]Wong bagus kang
[00:47.50]dadi pepujanku..
[00:53.76]Bingung rasane atiku,
[01:01.32]Arep sambat,
[01:04.60]nanging karo sopo..
[01:10.22]Nyatane ora kuwowo,
[01:16.88]Ngrasakke atiku,
[01:20.46]sansoyo nelongso..
[01:25.36]
[01:36.00]>>>
[01:37.00]>>
[01:38.00]>
[01:39.00]Wis tak lali-lali,
[01:48.00]Malah sansoyo kelingan..
[01:56.59]Nganti tekan mbesok
[02:00.82]kapan nggonku,
[02:02.77]Mendem ora biso turu..
[02:05.62]
[02:11.86]Opo iki sing jenenge,
[02:17.65]Wong kang lagi,
[02:21.22]ketaman asmoro..
[02:26.61]Prasasat ra biso lali,
[02:33.08]Esuk awan wengi,
[02:37.00]tansah mbedo ati..
[02:42.10]
[03:13.70]
[03:15.70]>>>
[03:16.70]>>
[03:17.70]>
[03:18.70]Saben wayah lingsir wengi,
[03:23.29]Mripat iki, ora biso turu..
[03:31.94]Tansah kelingan sliramu,
[03:39.02]Wong bagus kang
[03:43.13]dadi pepujanku..
[03:49.61]Bingung rasane atiku,
[03:55.14]Arep sambat,
[03:58.88]nanging karo sopo..
[04:04.10]Nyatane ora kuwowo,
[04:10.59]Ngrasakke atiku,
[04:14.83]sansoyo nelongso..
[04:19.92]
[04:30.09]>>>
[04:31.09]>>
[04:32.09]>
[04:33.09]Wis tak lali-lali,
[04:39.68]Malah sansoyo kelingan..
[04:48.05]Nganti tekan mbesok
[04:53.21]kapan nggonku,
[04:56.14]Mendem ora biso turu..
[05:02.47]
[05:05.44]Opo iki sing jenenge,
[05:11.41]Wong kang lagi,
[05:14.95]ketaman asmoro..
[05:20.05]Prasasat ra biso lali,
[05:26.71]Esuk awan wengi,
[05:30.51]tansah mbedo ati..
[05:35.68]
————
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s