Ati Ora Bakal Ngapusi

Versi: Eddy Silitonga

Lambe biso kondho gething,
Awak biso emoh nyandhing,
Ing njero dodo, yo ati iki
Ora biso ngapusi

Mripat iso ethok-ethok,
Mripat takjak ogah ndelok,
Ing njero dodo, yo ati iki
Ra bakal ngapusi

Kowe lan aku, podho tresnane
Namung emane, tembok duwur sing misahke
Kowe lan aku, podho kangene
Tenanan, kasunyatan sing ono
Mung nambahi sengsoro, sabendino
Oh rasane, oh rasane..,oh rasane

Kowe lan aku, podho tresnane
Namung emane, tembok duwur sing misahke ehhmm
Kowe lan aku, podho kangene
Tenanan, kasunyatan sing ono
Mung nambahi sengsoro, sabendino

Kangen kapan mengkene,
Opo yo mung impen wae,
Tumeko pati, opo mung iki sing tak alami
Ati iki, ora bakal angapusi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *