Salahku Opo

Versi: Mus Mulyadi

Salahku opo, kowe tego ninggal anak bojo
Bocah-bocah ora neko-neko,
Bangun turut bekti ning wong tuwo
Dosaku opo, kowe lungo karo priyo liyo
Urip iki ra ono tegese, tanpo kowe ono sisihanku

Aku ngerti, ora suwe kowe dilalekke
Wong koyo de-e mesti duwe, pamrih sing ngayebke
Ndang elingo, ndang balio, kowe mung kegudo

Aku ra nesu, angger kowe dadi wong tenanan
Kabeh iki tak anggep pacoban,
Murip tentrem, rodane kluargo

reff :
Aku ngerti, ora suwe kowe dilalekke
Wong koyo de-e mesti duwe, pamrih sing ngayebke
Ndang elingo, ndang balio, kowe mung kegudo

Aku ra nesu, angger kowe dadi wong tenanan
Kabeh iki tak anggep pacoban,
Murip tentrem, rodane kluargo
Salahku opo…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *