Ra Bakal Lali (titiek sandhora)

Versi: Titiek Sandhora

Adoh-adoh kowe tak parani
Mrono-mrene kowe tak tututi
Nanging kowe isih durung ngerti
Pancen kowe sing tak tresnani

Sabar nggonku ngenteni
Nganti tak impi-impi
Aku ra bakal lali
Ngertio, awan bengi tak pikiri

Adoh-adoh kowe tak parani
Mrono-mrene kowe tak tututi
Nanging kowe isih durung ngerti
Pancen kowe sing tak tresnani

reff :
Adoh-adoh kowe tak parani
Mrono-mrene kowe tak tututi
Nanging kowe isih durung ngerti
Pancen kowe sing tak tresnani

Sabar nggonku ngenteni
Nganti tak impi-impi
Aku ra bakal lali
Ngertio, awan bengi tak pikiri

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *